Φωτογραφίες-σοκ από θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ... ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ Ή ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ https://www.facebook.com/Dhmokraths86 ΚΑΝΩΝΤΑΣ LIKE

Οι δύο νέοι εκτοξεύθηκαν από το αυτοκίνητο - Ο ένας ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και ο δεύτερος σκοτώθηκε επί τόπου
Σοβαρό τροχαίο στην παραλιακή, με θύματα δύο νέα παιδιά, σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην παραλιακή, στο ύψος του νυχτερινού κέντρου Ρίμπας.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο μπήκε στη στροφή με υπερβολική ταχύτητα, με συνέπειαν να εκτραπεί της πορείας του και να ανατραπεί. Οι δύο νεαροί, που πιθανότατα δεν φορούσαν ζώνες, εκτοξεύθηκαν κυριολεκτικά από το παρμπρίζ και προσγειώθηκαν στην άσφαλτο.

Όπως ανέφεραν οι άνθρωποι που έσπευσαν να τους βοηθήσουν, ο ένας ήταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, ενώ ο δεύτερος ήταν πεσμένος ανάσκελα στην άσφαλτο και δεν έδινε σημεία ζωής.

Η κυκλοφορία στην παραλιακή διακόπηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και περιπολικό της αστυνομίας.

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, το σοβαρότατο τροχαίο συνέβη περίπου στις 4 το απόγευμα. Στο τιμόνι βρισκόταν ένας αλβανικής καταγωγής άνδρας, γεννημένος το 1993, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνοδηγός ήταν ένας Έλληνας, γεννημένος το 1995, ο οποίος έχασε επί τόπου τη ζωή του.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας.




Πηγη: protothema.gr
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment