Ο 10χρονος make up artist



Κάθε παιδί έχει μια ξεχωριστή δεξιότητα. Ο 10χρονος Τζακ από το Ηνωμένο Βασίλειο είναι αστέρι στο μακιγιάζ. Το σίγουρο είναι ότι δεν το λες "αγόρι"
Τρανή απόδειξη του ταλέντου του οι φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Εκεί θα μπορέσεις να τον εντοπίσεις, αν πληκτρολογήσεις «ΜakeuupbyJack». Ο λογαριασμός του έχει φανατικούς επισκέπτες (αριθμεί πάνω από 60.000 και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε viral). Ο 10χρονος φαίνεται ότι το έχει ψάξει... λίγο παραπάνω και παραδίδει κανονικά μαθήματα make up.

Οι φωτογραφίες του, όπως κι αν έχουν δημοσιευτεί έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως: από το «Πώς έχει καταφέρει να μάθει σε τόσο μικρή ηλικία την τέχνη του μακιγιάζ» μέχρι «Πώς οι γονείς του έχουν επιτρέψει να το κάνει». Πλέον θεωρείται ένας από τους μικρότερους «γκουρού» του μακιγιάζ που έχουν περάσει από τον χώρο της ομορφιάς και η φήμη του εξαπλώνεται. Πλέον στον κόσμο της ομορφιάς δεν υπάρχουν όρια και στεγανά.

Το μακιγιάζ γίνεται ένα δημιουργικό πεδίο έκφρασης που δεν έχει φύλο. Ο μικρός Τζακ δεν σταματά να φωτογραφίζεται εφαρμόζοντας διαφορετικές τεχνικές μακιγιάζ που ακόμα και μια γυναίκα ίσως να μην έχει την δεξιότητα να εφαρμόσει. Κάποιο παιδί μπορεί να εξέφραζε την αγάπη του για τα χρώματα πάνω σε ένα μπλοκ ζωγραφικής. Ο Τζακ επέλεξε να την εκφράσει πάνω στο πρόσωπό του. Η κριτική που δέχεται δεν τον εμποδίζει να συνεχίζει να κάνει πράξη αυτό που αγαπά: να μακιγιάρεται.
Φανταστείτε ομως τώρα... Τι σχόλια θα δέχεται αυτό το παιδί στο σχολείο, στη γειτονιά. Και το χειρότερο. Πόσες χιλιάδες μηνύματα θα δέχεται απο παιδόφιλους ... Είμαστε ελεύθερη κοινωνία ( τρομάρα μας ) οπότε δεν μπορούμε να κρίνουμε την ιδιαιτερότητα του παιδιού, οχι τίποτα αλλο αλλά θα μας πουν και ρατσιστές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

85χρονος ασελγούσε σε 14χρονο και του έδινε «χαρτζιλίκι» πέντε ευρώ

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment